Prima pagina Site Map
Home Calitate Carte de oaspeti Shoutbox Noutati Harta Site Contact
Contactati Geospect telefonic sau prin e-mail pentru informatii si conditii comerciale ... Tel/Fax: birouri: 0251.438101 ; 0251.438030, E-mail: office@geospect.ro   
CautareSistem Protectie Generator BE1-GPS100

Releu numeric programabil multifunctional care asigura un ansablu complet de functii pentru determinarea defectelor generatorului si a conditiilor anormale de functionare cat si functii de control si masura in cadrul unui sistem integrat. Poate fi utilizat in toata gama de generatoare si in cadrul aplicatiilor de co-generare.

http://www.basler.com/html/pcs.htm

 

 


Sistem Protectie Curent Diferential BE1-CDS220

Releu numeric multifunctional care asigura o protectie de curent diferential, functii de curent maxim, defect de intrerupator, control, masurare si comunicatie. A fost conceput pentru a servi in toate aplicatiile de protectie diferentiala de curent de impedanta joasa, cat si la protectia transformatoarelor, generatoarelor, motoarelor si retelelor. Tratarea semnalelor digitale ofera, flexibilitate, securitate si performanta.


Sistem Protectie Supratensiune BE1-851
Sistem de protectie multifunctional numeric programabil  ce poate fi inclus in statii de distributie, aplicatii de co-generare si transformatoare de rezerva.

Sistem de Masura Multifunctional BE1-MMS100

Acest releu cu microprocesor este conceput pentru a echipa centralele electrice cat si distributiile de electricitate. Este utilizat deasemenea pentru automatizarea si controlul statiilor de distributie, determinand cantitatea de electricitate consumata si localizarea problemelor.


Sistem Protectie Supratensiune BE1-951
Sistem de protectie multifunctional numeric programabil  pentru substatii si statii de distributie.

Sistem Protectie Supracurent BE1-1051

Sistem de protectie multifunctional numeric programabil  pentru substatii si statii de distributie. Asigura functii de control, de masura, inregistrare si de comunicare Dual Ethernet (UCA2).


Autentificare
Utilizator:
Parola:
Utilizator nou
Recuperare parola
Oferta lemn
Toate ofertele

Consultanta

Click Aici
Ultimul mesaj din shoutbox

Pentru a scrie un mesaj click aici